21 C
Vinkovci
Subota, 13. kolovoza 2022.

Vir je novi singl za Ninu Kraljić

Više od autora

- vl promo-


Talentirana glazbenica, dobitnica nagrade Porin, finalistica Eurovision Song Contesta 2016te, pobjednica prve sezone showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske – Nina Kraljić, za novi singl s debi-albuma ‘Samo’ predstavlja pjesmu ‘Vir’!

Pjesma ‘Vir’ djelo je cijenjenog autorskog tandema – Ines Prajo i Arjane Kunštek, dok je za produkciju zaslužan Tihomir Preradović. Spomenuta imena dobro su poznata svima koji su upoznati s Nininim radom, budući da je riječ o njenom izvrsnom glazbenom timu, koji uz producenta Ivana Popeskića stoji iza albuma ‘Samo’.

‘Pjesma ‘Vir’ svima nam je značajna i govori o vremenu u kojem danas živimo i svijetu u kojem bijesne ratovi i ekološke katastrofe. Istovremeno pjesma govori i o ljudima koji se bore protiv toga i hodaju po rubu. Nastala je prilično brzo, u jednom poslijepodnevu dok smo pili kavu. Svima nam se veoma sviđa i bilo je zadovoljstvo raditi na njoj.’ – Arjana Kunštek

Za novi singl uskoro će biti predstavljen i prateći videospot, koji redateljski potpisuje Krešimir Čizmek.

Podsjećamo, Nina Kraljić je krajem rujna prošle godine objavila svoj studijski prvijenac ‘Samo’, s kojeg je do sada predstavljena nekolicina singlova – debitantski ‘Zaljuljali smo svijet’, eurovizijski ‘Lighthose’, naslovni ‘Samo’ te posljednji – ‘Snijeg’.

NINA KRALJIĆ: SNIJEG [2016]

NINA KRALJIĆ: SAMO [2016]

NINA KRALJIĆ: LIGHTHOSE [2016]

NINA KRALJIĆ: ZALJULJALI SMO SVIJET [2015]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno