23 C
Vinkovci
Četvrtak, 26. svibnja 2022.

VIS Pardon predstavlja prvi singl ‘Danima’

Više od autora

- vl promo-
m_vis-pardon_danima_single_ST

Pjesma veselog ritma ‘Danima’ prvobitno je bila tek jedna minijatura na gitari i usnoj harmonici srednjeg tempa. Njezin tekst na jedan običan način progovara o teškoći prihvaćanja gubitka ili nekih većih promjena u životu. Dolaskom ostatka članova pjesma je postala energičnija i lepršavija.

VIS Pardon u sastavu: Antun Tikvicki  ANTE  (solo vokal, gitara, harmonica), Ivan Šuper  ŽORŽ (bubnjevi), Dragan Vuković  DADO (bas, vokal), Zoran Habek  KIZO  (solo gitara, vokal) uz producenta Ivana Piku Stančića o sebi su rekli: ‘Naše druženje u noćnim satima traje od siječnja 2014. godine.

Okupili smo se isključivo radi ugodne atmosfere i čišćenja vlastitog mentalnog prostora u bijegu od ozračja svekolike stvarnosti. Pjesme su nusproizvod vremena provedenog u ugodnom društvu i nekakav dublji smisao, trag dobre atmosfere. Budući da je reakcija uže, pa i šire okoline na prve demo uratke bila većinom pozitivna, početkom 2015. smo se malo ozbiljnije uhvatili rada na pjesmama. Prvi single ‘Danima’ snimljen je u jesen 2015. u studiju Marija Domazeta, pod producentskim nadzorom Pike Stančića, a trenutno smo u laganoj pripremi novih pjesama.’

Glazbu i tekst potpisuje Antun Tikvicki dok se za aranžman pobrinuo legendarni Ivan Piko Stančić koji je preuzeo i ulogu producenta.

‘Danima’ ćete rado slušati ovaj i naredne singlove, a ako mislite da nismo u pravu, PARDON …

AUDIO: DANIMA

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno