7 C
Vinkovci
Utorak, 4. listopada 2022.

Vjeko Ključarić objavio singl Sretan kraj

Više od autora

- vl promo-Pokretanjem nove sezone HTV-ove emisije A strana neka mlada lica vratila su se na male ekrane. Upravo to se dogodilo i Vjeki Ključariću, talentiranom pjevaču s otoka Krka, kojeg smo i prošlu sezonu mogli pratiti u tom glazbenom formatu.

Pjesmu intrigantnog naslova ‘Sretan kraj’ potpisuje provjereni dvojac Miroslav Lesić (glazba i aranžman) i Bruno Kovačić (tekst), koji su s Vjekom nastavili uspješnu suradnju započetu singlom ‘Ti si ta’, a prethodno nas je Vjeko oduševio u duetu sa Eni ‘Prije nego nestane’.

O novoj pjesmi Vjeko kaže: ‘Novi singl zove se ‘Sretan kraj’, pjesmu žanrovski možemo smjestiti u pop rock, dok bih ju ja opisao kao ljubavno – ludom pjesmom. Autor teksta je Bruno Kovačić, autor glazbe i aranžmana Miroslav Lesić, a ovim singlom ćemo zasigurno potvrditi da smo dobitna kombinacija! Vjerujem da će se mnogi pronaći u pjesmi, kao što sam se i sam pronašao.’

Može li kraj uistinu biti sretan, te kako zvuči ‘Sretan kraj’ u verziji Vjeke? E, pa to morate sami čuti, a najavit ćemo da je sniman i video za novu pjesmu te se premijera očekuje u narednih 10tak dana.

SRETAN KRAJ [AUDIO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno