27 C
Vinkovci
Nedjelja, 21. srpnja 2024.

VK Auto Show

Više od autora

- vl promo-

U sklopu 53. Vinkovačkih jeseni u tijeku je ovogodišnji Auto Show Vinkovci. Svoje metalne ljubimce, automobile i motocikle, ali i ostalu ponudu auto dijelova i guma te zanimljivih programa predstavile su auto kuće, motoristi, oldtimeri, auto škole i dileri dijelova.

VK Auto Show okupio je ekipu od 6 izlagača: PSC Osijek, Auto Škojo, Autodom Vidaković, Autowill Vinkovci te goste Oldtimer klub “Stari sjaj” i Moto klub Vinkovci koji su predstavili svojih 50-tak ponajboljih vozila. U zabavnom dijelu programa publiku zabavlja DJ Kameny, dok je program u 11:30 svečano otvorio gradonačelnik grada Vinkovaca Ivan Bosančić koji je tom prilikom izjavio:

“Ovo je jedan od događaja koji se uvijek zbivaju u vrijeme Vinkovačkih jeseni i nadopuni ponudu kroz dane gdje uz red zabave i folklora, imamo priliku vidjeti ponudu domaćih auto kuća. Ljudima je zanimljivo pogledati novitete iz svijeta automobilizma i ove dane između Malih jeseni i centralnog događanja pruža im se prilika da i u jutarnje sate mogu doživjeti nešto, a možda si netko izabere i novi automobil”.

Auto Show završava danas u 22 sata.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno