U sklopu Bosutskih dana, koji se održavaju u Rokovcima i Andrijaševcima, na Bosutu je danas održan Memorijalni kup “Jani Sabadoš” u počast i na sjećanje na dugogodišnjeg člana ŠRD “Karas”.

Sudjelovalo je 23 ekipe, odnosno 69 natjecatelja koji su bili raspoređeni u tri sektora.

Prvo mjesto u Sektoru A sa 3.770 g. ulovljene ribe osvojio je Željko Matanović iz ŠRD “Esseker” Osijek. Drugo mjesto pripalo je Damiru Parmaću iz ŠRD “Sava” Županja koji je ulovio 3.255 g., a treće Franji Balentoviću iz Željezničara Vinkovci sa ulovljenih 3.135 g. ribe.

U Sektoru B prvo mjesto osvojio je Stjepan Batarilović iz ŠRD Virovi Bošnjaci s ulovljenih 2.750 g. ribe. Drugo mjesto s ulovljenih 2.630 g osvojio je Robert Kulić iz ŠRD “Šaran” Cerna – Šiškovci, dok je treće mjesto s ulovljenih 2.390 g. osvojio Mirko Ivaniš iz ŠRD “Karas” Rokovci – Andrijaševci.

U Sekotru C prvo mjesto pripalo je Vladi Ivankoviću iz Save Županja s ulovljenih 4.360 g. ribe i koji je ujedno bio i najuspješniji pojedinac natjecanja. drugo Ivanu Ceniću iz Željezničara Vinkovci s ulovljenih 2.900 g. i treće Velimiru Draženoviću iz ŠRD “Starovirac” Otok s ulovljenih 2.815 g. Franjo Balentović iz ŠRD Željezničar Vinkovci,

Ekipno prvo mjesto pripalo je ŠRD Željezničar Vinkovci, drugo je osvojila ekipa ŠRD Sava Županja, dok je treće pripalo domaćinima ekipi ŠRD “Karas”.

Medalje i pehare najuspješnijim pojedincima i ekipama uručili su Zlatko Kobašević, predsjednik ŠRD Karac Rokovci – Andrijaševci i Nenad Sabadoš, sin pokojnog Janija Sabadoša.