23 C
Vinkovci
Petak, 24. svibnja 2024.

Vlak naletio na automobil, vozač lakše ozlijeđen

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

U protekla 24 sata na području Policijske uprave vukovarsko-srijemske zabilježene su četiri prometne nesreće. U dvije prometne nesreće, u Vukovaru i Mirkovcima, nastupila je samo materijalna šteta, dok su u dvije prometne nesreće, obje u Vinkovcima, dvije osobe lakše ozlijeđene.

Izdvajaju nesreću koja se dogodila sinoć u 21,35 sati na prijelazu preko željezničke pruge u Dugoj ulici. 24-godišnjak iz Mirkovaca nije zaustavio osobni automobil vinkovačkih registracijskih oznaka marke „Audi“ ispred prijelaza, iako je na zaustavljanje bio upozoren zvučnim i svjetlosnim znacima uslijed čega je na automobil naletio putnički vlak koji se kretao prugom Vinkovci-Županja. Vozač automobila je u prometnoj nesreći lakše ozlijeđen, dok u vlaku nitko nije ozlijeđen.


Zbog izazivanja prometne nesreće s ozlijeđenim osobama uslijed nezaustavljanja pred prijelazom ceste preko željezničke pruge 24-godišnjaku slijedi obavezni prekršajni nalog s novčanom kaznom u iznosu od 650 eura.

Osim toga, oko 18 sati na parkiralištu trgovačkog centra u Dugoj ulici nepoznati vozač je prilikom vožnje unatrag stražnjim dijelom vozila udario pješaka koji se kretao uz rub kolničke trake i potom napustio mjesto događaja prometne nesreće. Pješak, 21-godišnjak iz Ostrova je uslijed udara i pada na kolnik lakše ozlijeđen. Policija traga za vozačem kojem će, zbog neoprezne radnje u prometu kojom je izazvana prometna nesreća u kojoj ima ozlijeđenih osoba, izdati obavezni prekršajni nalog s novčanom kaznom u iznosu od 390 eura.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno