16 C
Vinkovci
Petak, 27. svibnja 2022.

Voljena kao najava novog albuma grupe Headoneasta

Više od autora

- vl promo-
Headoneast (Voljena, single) [cover]Novi singl grupe Headoneast ‘Voljena’ jedna je od onih pjesama koja osvaja već na prvo slušanje. Jednostavna, nepretenciozna, izrazito emotivna, ‘Voljena’ je još jedan prepoznatljiv singl autora Aleksandra Ljiljka.  Ujedno, nova pjesma najava je dugoočekivanog, novog studijskog albuma ‘Tu’ koji izlazi krajem ožujka i premijerno će biti predstavljen live svirkom u Tvornici kulture 22. ožujka.

‘Malo je potrebno za sreću, ali to previđamo zamarajući se posve nebitnim stvarima, prikazujući ih nužnima i tako sami sebi odsijecamo put prema ispunjenom i smislenom životu’, kaže Aleksandar Ljiljak.

Također, Headoneast nastavlja niz konceptualnih videospotova koji vizualno podebljavaju izrečeno glazbom i tekstovima. ‘Voljena’ je vizualizirana ljubavnim parom koji glume djeca, Lea i Patrik, zaigrani i simpatično sebični. Nije li i zreli dio naših života ustvari samo dječja igra? Klišeji ženske opčinjenosti modom i ljepotom, i muškom zaluđenosti kaubojima i muške podređenosti da bi se svidjeli ženi koju vole, prikazani su jednostavno i jasno, u okružju koje je lišeno suvišnih detalja. Poruka je prilično izravna u pjesmi, kao i u spotu: ‘Ne vrijedi vrijeme ‘zalud gubiti na gluposti, kad možeš ljubiti’.

HEADONEAST: VOLJENA [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno