2 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. siječnja 2023.

Vožnjom kroz gradske ulice do najmlađih

Više od autora

- vl promo-

Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Motomrazovi su se okupili i ove godine te uputili u vožnju gradskim ulicama i posjet vinkovačkim dječjim vrtićima, Dječjem domu Sveta Ana i Centru za rehabilitaciju Mala Terezija.

Kao i svake godine, članovi Moto kluba Vinkovci proveli su akciju ususret božićnim i novogodišnjim blagdanima. Veseli Motomrazovi okupili su se u Zvonimirovoj ulici odakle su krenuli u obilazak najmlađih stanovnika grada Vinkovaca. Unatoč epidemiološkoj situaciji, Motomrazovi su dobili odobrenje za obilazak vrtića i ustanova gdje se nisu dugo zadržavali, nego su samo ostavili pakete i kratko pozdravili djecu. „Ove godine u bolnicu nažalost ne možemo jer su u bolnicama prisutne strožije mjere, a i broj djece na dječjem odjelu je smanjen. Ove godine izostat će tradicionalna završnica na korzu”, rekao je tajnik Motokluba Vinkovci, Mario Hunjet.

Lijepa gesta članova vinkovačkog moto kluba nastavljena je 15. godinu zaredom na oduševljenje djece u vrtićima i ustanovama. Motomrazove je jutros došao pozdraviti i gradonačelnik Vinkovaca, Ivan Bosančić. „Naš moto klub uvijek sudjeluje u svim humanitarnim akcijama i jedna je od udruga s kojom se možemo ponositi i izvan Vinkovaca te može biti jedan pozitivan primjer. Akcije koje oni provode, pogotovo ove tradicionalne, već su toliko prirasle srcu našim Vinkovčanima i bez njih Božić ne bi bio isti”, istaknuo je Bosančić i zahvalio im na svemu što rade te ih pozvao na daljnju suradnju.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno