-1 C
Vinkovci
Četvrtak, 25. travnja 2024.

VPK i u ovoj godini nastavlja u visokom tempu

Više od autora

- vl promo-

Iza Vinkovačkog plivačkog kluba je jedna izvrsna godina s puno dobrih rezultata, a mi smo porazgovarali s trenerom Zvonimirom Pinterom.

Nitko u klubu ne krije zadovoljstvo sa završenom godinom, pogotovo kada se u obzir uzmu okolnosti oko Covida.

„Uspjeli smo trenirati, otići na natjecanja i uspjeli smo sudjelovati na Prvenstvima Hrvatske, a djeca su otplivala svoja najbolja vremena”, rekao je trener Vinkovačkog plivačkog kluba.

Svakako trebamo istaknuti kako je odrađen projekt obuke neplivača u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta gdje je 125 djece besplatno pohađalo program. Planovi za ovu godinu su samo nastavak rada iz godine za nama, odlasci na brojene turnire i prvenstva Hrvatske.

„Već u prvom mjesecu imamo za kadete natjecanje u Zagrebu. Mi i dalje treniramo, samo u popodnevnim terminima, tako da nismo imali nekih prekida bez obzira na blagdane. Ova godina je nastavak plivačke sezone koja je započela u 9. mjesecu, tako da smo tek na pola. U drugom mjesecu imamo regionalno prvenstvo za kadete i mlađe, to nam je sada prioritet i odlasci na prvenstvo Hrvatske. Do kraja sezone imamo još dva natjecanja, odnosno ekipno natjecanje i prvenstvo Hrvatske koje će se održati u velikim bazenima na ljeto” navodi Zvonimir Pinter.


U klubu se nadaju kako će ponovno organizirati obuku za neplivače kako bi se djeci osigurala obuka.

„Očekujemo raspisivanje natječaja od strane ministarstva, mi ćemo se prijaviti i nadamo se da ćemo opet dobiti, odnosno da ćemo proći na projektu i na natječaju”, govori nam Zvonimir.

Svi koji su zainteresirani za trening ili svoje dijete žele upisati na plivanje mogu to učiniti osobnim dolaskom na bazen ili se javiti putem maila (vpk.vinkovci@gmail.com) odnosno treneru Pinter na broj 0921339645.

Vrata kluba za sve zainteresirane su širom otvorena poručuju iz VPK.

Vjerujemo kako će Vinkovački plivački klub i u 2022. godini nastaviti s izvrsnim rezultatima o kojima ćemo redovno i s ponosom izvještavati te se nadamo kako će i dalje u suradnji s ministarstvom organizirati obuku neplivača.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno