7 C
Vinkovci
Četvrtak, 29. veljače 2024.

VPK se vratio s ekipnog C prvenstva održanog u Rijeci

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

„Nakon duge pauze napokon putovanje koje su plivačice i plivačice priželjkivali”, uskliknuli su na početku iz VPK-a.

Na ekipnom C prvenstvu održanom u Rijeci Vinkovački plivački klub predstavljali su sljedeći plivači; žensku ekipu činile su Nika Cajner, Pia Tolušić, Lara Barić i Mia Babić, a mušku Marko Polešćuk, Jurica Dragun, Fran Budimir i Domagoj Šego.


Rezultati nisu izostali, naime Jurica Dragun je za 9 sekundi popravio svoje vrijeme na 200 m prsno od zadnjeg natjecanja održanog u Vukovaru 16. svibnja. Marko Polešćuk uspio se približiti toliko iščekivanoj normi na 100 m leđno koja mu omogućuje nastup na Prvenstvu Hrvatske za kadete, a uspio je otplivati B normu. „Naši ostali plivači, Fran i Domagoj, također imaju cilj nastupati na nadolazećem PH koje se održava krajem srpnja u Zagrebu. Svojim trudom, zalaganjem i redovitim treniranjem očekujemo svi zajedno ostvarenje ciljeva. Nastavljamo s treniranjem i pripremanjem za nadolazeća natjecanja”, objasnili su iz VPK-a.

Curama je ovo bilo prvo veće natjecanje, uz bodrenje cijele ekipe uspjele su pobijediti strah i tremu velikih natjecanja. Plivači su u konkurenciji 15 klubova zauzeli 12. mjesto, a plivačice 11. u konkurenciji 12 klubova.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno