32 C
Vinkovci
Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Vratite zecove u muzejske vitrine i osvojite vrijedne nagrade

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Tijekom redovnog timarenja muzejskih predmeta u obliku životinja, nepažnjom osoblja i činjenicom da je stiglo proljeće i da su pogotovo zecovi puni energije i potencije, vinkovačkim muzealcima pobjegla su dva zecolika i dva predmeta sa zecovime na sebi i strateški se sakrila u vitrinama Arheološkog i Etnološkog stalnog postava!
Kako bi ih vratili u vitrine treba im vaša pomoć, a kao zahvalu što ćete im pomoći uloviti nestašne zecove pripremili su bogate nagrade.
Evo kako im možete pomoći! U subotu 1.travnja od 10 do 12 sati sa svom djecom koju imate (sva djeca do 14 godina ne plaćaju ulaz, a roditelji i pratnja plaćaju ulaznicu uz 50% popusta) dođite u muzej i u vitrinama potražite i fotografirajte sva 4 zeca! Kada ih fotografirate s mobitelom, s fotografijama kao dokazom dođite na posebno predviđen punkt u muzeju na kojem ćete odmah i dobiti nagradu u znak zahvalnosti što ste pronašli sve zecove.
“Glavne nagrade osvajaju samo oni koji pronađu sva 4 zeca, dok sva ostala djeca dobivaju utješne nagrade. Napominjemo da niti jedno dijete neće ostati bez barem neke nagrade”, kažu u Gradskom muzeju Vinkovci.
Zahvaljujući sponzorima priredili su vrlo bogate nagrade, glavna je poklon bon u Vinkopromu u vrijednosti 300 eura.
A kako bi se djeca opustila od iscrpljujućeg Lova na zecove u Lapidariju GMVK, organizatori su priredili i napuhance na kojima će djeca moći potrošiti ono malo energije koja im je ostala nakon Lova, a roditelji će na miru moći popiti kavu ili popričati.
U slučaju kiše i lošeg vremena napuhanci se odgađaju, ali Lov ostaje!
“Dobra kob svim malim lovkinjama i lovcima”, žele iz vinkovačkog muzeja.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno