25 C
Vinkovci
Srijeda, 6. srpnja 2022.

“Vrisak 6” je već dobio zeleno svjetlo

Više od autora

- vl promo-


foto: Paramount

Već poslije samo četiri tjedna prikazivanja zarađenih preko sto milijuna dolara, “Vrisak” je sebi već osigurao novi nastavak. Naime, Paramount je već uposlio isti kreativni tim pa se početak snimanja “Vriska 6” očekuje već ovog ovog ljeta.

THR ujedno potvrđuju da će film režirati Tyler Gillet i Matt Bettinelli-Olpin, dok će scenarij “sročiti” James Vanderbilt i Guy Busick. Okuplja ih Spyglass Media kao produkcijska kuća filma, te Paramount kao distributer, koji su odlučili djelovati hitro dok je aktualni film još u žiži pozornosti.

Pojedinosti o novom filmu su trenutno nedostupne, no vrlo je vjerojatno da se isti neće zvati “Vrisak 6”, već mu je to samo radni naziv, kao i u slučaju prethodnika, koji je postao samo jednostavno “Vrisak”, tako postavši praktično i službeni reboot franšize. “Vrisak” je svakako jedna od najdugovječnih slasher franšiza, koja stoji rame uz rame uz primjerice “Strava u ulici brijestova” i “Petak 13.” serijale. Osim izostanka pojedinosti o radnji, izostaju i pojedinosti o glumačkoj postavi. Dvoje je, naravno, prisno povezano.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno