20.12.019. Rock club Saloon | Foto: Goran Čelig
Još nas samo nekoliko dana dijeli od novog nastupa Brune & +40 u Saloonu, koncerta koji će se održati u petak 3. srpnja.
A sad vam možemo otkriti i kako će nastup, po prvi puta u cijelosti, biti video i audio zabilježen, pa stoga svojom nazočnošću uveličajte ovaj happening i postanite dijelićem onoga što ćemo kroz vrijeme pamtiti kao Bruno & +40.
I niti to nije sve, budući da će prije glavnog banda nastupiti dvojac kojega smo imali priliku vidjeti jedino u sklopu zimskog saloonskog koncerta Einforta, kada su se po prvi puta samostalno predstavili Bruno Vučko i Darko Janjić u nekoliko vlastitih pjesama, “Ljubav”, “Sanda” te odličnoj verziji pjesme “Nebo” legendarne vinkovačke skupine The Užas.
Njihov je tadašnji nastup bio stvarno dojmljiv, znoj i silna energija su prštali prvenstveno kroz osobne neuroze izvođača, no vješto kanalizirane kroz dugogodišnje iskustvo ova dva glazbenika ali, pokazalo se, i autora. Psihotični nastup, koji je izgledao kao da smo na zajedničkom koncertu Damira Avdića i The White Stripesa, ostat će nam u sjećanju po tome što su nas sve skupa zatekao potpuno nespremne. Bruno je pred publikom pokazao stvarno zavidno poznavanje svog instrumenta dok smo Dareta upoznali u potpuno drugačijem svijetlu od onog svakodnevnog…
I tako rodio mit, a Bruno & Dare su postali Vuk & Janje (Vučko i Janjić)!
Ovog puta znamo što nam se sprema, i svakako će vrijediti doći malo ranije u Saloon, u petak 3. srpnja, kako bi ponovno proživjeli ovo svjedočanstvo, koje me je izgleda “opet ponijelo”.