24 C
Vinkovci
Utorak, 28. svibnja 2024.

Vukovar film festival: Gromoglasni pljesak za “Uvik isto” i obitelj Šarić

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

U programu Vukovar film festivala sinoć je u dvorani vukovarskog CineStara premijerno prikazan dokumentarni film “Uvik isto” koji govori o Dariju Šariću, trenutačno velikoj zvijezdi košarkaške NBA lige i obitelji Šarić. Nakon projekcije publiku su pozdravili redateljica Slavica Šnur i Dario Šarić s obitelji, koja je za ovu priliku doputovala iz različitih dijelova Hrvatske. Uz kratak intervju s članovima obitelji publika je dobila i jedinstvenu priliku fotografirati se sa svojim košarkaškim idolom ili od njega dobiti autogram.

Film “Uvik isto” prikazan je u dokumentarnoj sekciji festivala u konkurenciji za glavnu nagradu – Zlatni šlep. 40-minutni dokumentarac predstavlja poznatu obitelji Šarić čiji se svaki član u nekom trenutku svojeg života bavio (ili se još uvijek bavi) košarkom, ali koja zbog toga nikako nije izgubila svoj osobni identitet.


Nesumnjivo je kako je projekcija filma “Uvik isto” najposjećenija projekcija ovogodišnjeg festivala, a zbog velike zainteresiranosti morala se prebaciti u najveću dvoranu CineStara što je inače izrazita rijetkost. Oduševljena publika okupljenu obitelj Šarić nagradila je gromoglasnim pljeskom.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno