19 C
Vinkovci
Petak, 2. lipnja 2023.

Vukovar: Nastavak projekta Pokloni mi osmijeh

Više od autora

- vl promo-
Aneta Pšihistal
Aneta Pšihistal
aneta.psihistal@novosti.hr

Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike u okviru otvorenog trajnog Poziva za dodjelu EU bespovratnih sredstava, za projekt Zaželi – Program zapošljavanja žena – faza II, odobrilo je Gradu Vukovaru nastavak projekta pod nazivom Pokloni mi osmijeh –II.
Ukupna vrijednost projekta je 4.877.060,00 kn u 100-postotnom iznosu bespovratnih sredstava Europskog socijalnog fonda, a omogućit će zapošljavanje 55 teško zapošljivih žena s područja grada Vukovara koje će skrbiti o starijim osobama i osobama u nepovoljnom položaju u 330 kućanstava na području grada Vukovara u razdoblju od 12 mjeseci.
Svaka žena skrbit će za najmanje šest krajnjih korisnika s područja grada Vukovara za koje će se osigurati paketi kućanskih i osnovnih higijenskih potrepština. Također, 20 žena kroz ovaj projekt proći će prekvalifikaciju kako bi po završetku projekta bile konkurentnije na tržištu rada.
Partneri u projektu Pokloni mi osmijeh su Hrvatski Zavod za zapošljavanje, Područni ured Vukovar i Centar za socijalnu skrb Vukovar.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno