4 C
Vinkovci
Četvrtak, 7. prosinca 2023.

Wonder Woman (2017.)

Više od autora

- vl promo-

Wonder Woman je najpopularniji ženski lik u američkom stripu. Njeno prvo pojavljivanje je bilo u stripu All Star Comics u prosincu 1941. godine. Kreirao ju je dr. William Moulton Marston, američki psiholog, feminist i strip autor.

Prije nego je postala Wonder Women, bila je Diana, princeza Amazonki, obučena da bude nepobjediva ratnica. Odrasla na zaštićenom rajskom otoku Themyscira, na kojem žive samo žene. Međutim, kada se američki pilot sruši na njihovu obalu i ispriča priču o masivnom sukobu u vanjskom svijetu, Diana napušta svoj dom, uvjerena da može zaustaviti sukob. U borbi protiv muškaraca u ratu kako bi zaustavila sve sukobe, Diana će otkriti svoju najveću snagu… i svoju sudbinu.

Moć, otmjenost i mudrost: nadahnjujuće kvalitete koje se neizostavno poistovjećuju s najvećom superjunakinjom svih vremena, poznatom u cijelom svijetu kao Wonder Woman. Štovani i dugogodišnji arhetip DC-ja i globalni simbol snage i jednakosti više od 75 godina – kako i kada se pojavila te zašto joj je dobrobit čovječanstva toliko važna…

Glavne uloge tumače Gal Gadot, Chris Pine, Robin Wright, Danny Huston, David Thewlis, Connie Nielsen, Elena Anaya, Ewen Bremner, Lucy Davis, Lisa Loven Kongsli, Eugene Brave Rock i Saïd Taghmaoui.Režiju potpisuje Patty Jenkins, a scenarij su napisali Allan Heinberg i Geoff Johns.

Originalni naslov: Wonder Woman, 2017.

Video distribucija: Menart, 2017.

TRAILER

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno