4 C
Vinkovci
Četvrtak, 8. prosinca 2022.

Woody Harrelson će se okušati kao filmski redatelj u filmu Lost In London

Više od autora

- vl promo-

f_woody-harrelson_lost-in-london_redatelj_ST

Woody Harrelson je u glumačkoj profesiji preko 30 godina i uvijek se pojavljivao ispred kamere. Sada, sa 55 godina, odlučio se okušati iza kamere režirajući svoj prvi film koji nosi naziv ‘Lost In London’.

U intervjuu za Screen Daily, Harrelson nije otkrio gotovo ništa o projektu osim da će radnja biti smještena u glavnom gradu Velike Britanije. Glumac je davao intervju na Zurich Film Festivalu dok je promovirao novi film Roba Reinera ‘LBJ’ u kojem glumi bivšeg američkog predsjednika Lyndona B. Johnsona.

Još nema govora o tome tko je napisao scenarij, tko će glumiti i da li će se Harrelson pojaviti i ispred kamere u jednoj od uloga. Harrelson se do sada okušao i kao scenarist, a režirao je u kazalištu, te ima određenog iskustva na West Endu. Za svoj sljedeći glumački projekt Harrelson je odabrao još jednu suradnju s Robom Reinerom i to na filmu ‘Shock And Awe’. Film govori o grupi novinara koji su za vrijeme administracije bivšeg američkog predsjednika Georgea W. Busha pisali važne članke o apsurdnosti povezivanja Saddama Husseina sa Osamom Binom Ladenom ili Saddamovim sudjelovanjem u napadima 11. rujna 2001. godine. [Filmofil.ba]

KINO NAJAVA: SEDAM PSIHOPATA [2012]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno