18 C
Vinkovci
Subota, 25. lipnja 2022.

Years & Years objavili svoj drugi album koji se zove Palo Santo

Više od autora

- vl promo-
Dugo se iščekivao, a sad je napokon tu – engleska grupa Years & Years objavila je svoj drugi studijski album “Palo Santo” i opet krenula u pohod na glazbene ljestvice. Hrvatskoj publici album je dostupan u radijskom eteru i putem digitalnih glazbenih platformi.

Singl “If You’re Over Me” s albuma već je počeo osvajati srca slušatelja, a grupa je nedavno objavila i kako planira na veliku turneju povodom promocije novog albuma. Album “Palo Santo” ime uzima od drveta kojeg su koristili šamani za iscjeljivanje negativnih energija i istjerivanje zlih duhova, ali u njihovoj verziji to značenje se proširuje i dodatno objašnjava u kratkom filmu u režiji Freda Rowsona. Film je dostupan na YouTubeu.

Album “Palo Santo” pokazuje koliko je grupa spremno prihvatila ulogu pop zvijezda, a donosi i brojne suradnje s izvođačima kao što su Kid Harpoon, Steve Mac, Sarah Hudson, Greg Kurstin i mnogi drugi. Njihov prošli album “Communion” sadrži i veoma popularni singl “King” koji je bio među prvih deset najslušanijih pjesama u mnogim zemljama uključujući i Australiju, Austriju, Dansku Njemačku i Švicarsku. Velika turneja počinje uskoro, a novi album predstaviti će se uživo širom Europe, Azije i SAD-a.


“Palo Santo” – popis pjesama:

 1. Sanctify
 2. Hallelujah
 3. All For You
 4. Karma
 5. Hypnotised
 6. Rendezvous
 7. If You’re Over Me
 8. Preacher
 9. Lucky Escape
 10. Palo Santo
 11. Here Monitor Mix

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno