20 C
Vinkovci
Petak, 7. listopada 2022.

Za koncert Bryana Ferryja na Tvrđi sv. Mihovila pola kapaciteta već rasprodano

Više od autora

- vl promo-Vijest o ekskluzivnom koncertu Bryana Ferryja 5. rujna na Tvrđavi sv. Mihovila snažno je odjeknula među ljubiteljima bezvremenskog pop-rocka! U prva 24 sata prodaje ulaznica poklonici su razgrabili polovicu kapaciteta tvrđave!

Samo tisuću sretnika će uživati u nezaboravnoj večeri pod zvijezdama, a da biste i vi plesali za kraj ljeta osigurajte svoje ulaznice na vrijeme.

Objava imena u sezoni dobrih vibracija krenula je odlično što daje naslutiti da će ovo ljeto na tvrđavama nadmašiti sve dosadašnje sezone.

Ulaznice su u prodaji u City Pointu šibenskih tvrđava (Don Krste Stošića 1) i blagajnama tvrđava sv. Mihovila i Barone – te sustavima Eventim i Croatia Tickets. Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 430 kn, a nakon 1. svibnja, ukoliko ih ostane, će iznositi 490 kuna.

Prvih 100 članova Kluba prijatelja šibenskih tvrđava očekuje popust od 10% na kupnju ulaznica u City Pointu! Individualna članska osigurava popust na kupnju jedne ulaznice, a obiteljska navedeni popust ostvaruje za kupnju 2 ulaznice.

Ulaznice po promotivnoj cijeni u City Pointu čekaju i klijente Addiko banke koji uz predočenje svoje Addiko kartice ostvaruju popust od 5% na kupnju ulaznice. [tportal]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno