17 C
Vinkovci
Utorak, 16. kolovoza 2022.

Za studeni nam The Prodigy najavljuju izlazak svog sedmog studijskog albuma

Više od autora

- vl promo-


Jedan od najvećih bendova u povijesti suvremene glazbe, divovi koji su krojili žanr plesne elektroničke glazbe i pomicali granice spektakularnosti live nastupa, britanski electro-punk trio The Prodigy objavili su da nam spremaju novi album te najavili prvim singlom.

Novi album “No Tourists” najavljen je za 2. studeni ove godine preko izdavačke kuće BMG i vlastite etikete Take Me To The Hospital. Radi se o njihovom prvom albumu nakon tri godine kreativne pauze i prvom izdanju nakon albuma “The Day Is My Enemy” iz 2015. Iza njih je šest studijskih albuma, od kojih je vjerojatno najpoznatiji kultni uradak “The Fat Of The Land” koji im je 1997. donio svjetsku popularnost.

Kako prenose u medijskom priopćenju “album “No Tourists” se u konačnici bavi eskapizmom te željom i potrebom da se skrene s pravog puta. Ne budite turisti – uvijek postoji više opasnosti i uzbuđenja ako se skrene s puta.”

Glasni, teški, prljavi i agesivni, izmješali su žanrove u eksplozivnu smjesu ekstatično plesne elektronike s punkerskim stavovima, a isti prenose i u novom singlu “Need Some1” koji je popraćen video spotom u režiji Paca Raterte.

Trio iz Essexa je jedan od najvećih bendova u povijesti ne samo otočke, već globalne glazbene scene. Iako se još prije dvije godine spekuliralo o njihovoj posljednjoj turneji, nadamo se da će novi album grupu povesti na nova putovanja diljem Europe. [Mixer.hr]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno