4 C
Vinkovci
Četvrtak, 7. prosinca 2023.

Za tjedan dana u Gunji počinje Mjesec turskog filma

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

U školskoj dvorani Osnovne škole „Antun i Stjepan Radić“ u Gunji 14. prosinca filmom „Šampion“ (Bizim İçin Şampiyon) u 18 sati počinje Mjesec turskog filma koje organizira Studio kreativnih ideja Gunja (SKIG), u suradnji s Turskim kulturnim centrom Yunus Emre, Islamskim kulturnim centrom Gunja, Narodnom knjižnicom i čitaonicom Gunja i Općinom Gunja.

Prije samog filma, pojašnjava nam knjižničarka Anita Tufekčić, u prostorijama Islamskog kulturnog centra Gunja u 17 sati čeka nas i otvorenje izložbe fotografija „Kadrovi Turske“ (Karma Türkiye) koja donosi ljepote Turske, od Ankare do Istanbula. Izložba će se moći pogledati do kraja prosinca.

 Program revije sastavljen je od filmova recentne turske produkcije. Svoje mjesto pod zvjezdanim nebom tako će još pronaći filmovi Mađioničar (Hokkabaz) iz 2006. godine, film U obitelji (Aile Arasind) iz 2017. godine i film Šapni ako zaboravim (Unutursam Fisilda) iz 2014. godine koji će biti prikazani tijekom mjeseca prosinca u Društvenom domu i knjižnici u Gunji.

Sve informacije o događaju potražite na https://www.facebook.com/OSGunja, službenim stranicama škole http://os-antunistjepanradic-gunja.skole.hr/ i http://knjiznice.nsk.hr/gunja/

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno