U sklopu projekta competenceNET, u Centru kompetencija, hrana i bioekonomija, početkom srpnja započet će obuka pod nazivom “Otvaranje i upravljanje start-up poduzeća”. Tom povodom pozivaju se svi zainteresirani koji žele krenuti u svijet poduzetništva, proširiti svoje znanje o poduzetništvu ili se već bave poduzetništvom, da se prijave na obuku.

Obuka će trajati ukupno 120 sati u periodu od srpnja do rujna uz ljetnu pauzu i sastoji se od teorijskog i praktičnog dijela te obuhvaća module Otvaranje start-up poduzeća i Upravljanje start-up poduzećem.  Održavat će se u prostorijama Centra kompetencija, hrana i bioekonomija, na adresi Dr. Franje Tuđmana 13 u Starim Jankovcima.

Obuka za otvaranje i upravljanje start-up poduzećima namijenjena je studentima, pripravnicima, poduzetnicima, zaposlenima u malom i srednjem poduzeću i nezaposlenima koji žele steći potrebna znanja za uspješno vođenje poduzeća i opstanak na tržištu. Polaznici će naučiti samostalno razviti vlastitu poslovnu ideju, izraditi poslovni plan, upravljati financijama i marketingom, unaprijediti sposobnost razvoja poslovnih odnosa, organizirati i voditi zaposlenike, pratiti i analizirati tržište, analizirati poslovne rezultate i izvještavati o ostvarenim poslovnim rezultatima.

Obuka je besplatna za sve polaznike, a broj mjesta je ograničen na 15. Rok za prijavu je 5. srpanj 2019. Prijavni obrazac moguće je pronaći klikom na link , a više informacija dobiti na cekom@o-jankovci.hr.

Projekt competenceNET – „Improvement of transnational business environment through development of business competence centers and networks“ u prijevodu “Poboljšanje transnacionalnog poslovnog okruženja kroz razvoj centara poslovnih kompetencija i mreža“, provodi Razvojna agencija Žepče u svojstvu vodećeg partnera s partnerima Unijom poslodavaca Crne Gore i Općinama Stari Jankovci i Tovarnik iz Hrvatske. Projekt je odobren za financiranje u okviru prvog poziva za dostavu projektnih prijedloga u okviru programa prekogranične suradnje INTERREG – IPA CBC Hrvatska-Bosna i Hercegovina-Crna Gora 2014. – 2020. Trajanje projekta je 30 mjeseci (6.2017. – 11.2019.), a ukupan proračun je 670.619,24 eura, od čega EU financira 85% dok 15% sufinanciraju partneri na projektu.