24 C
Vinkovci
Četvrtak, 20. lipnja 2024.

Zadnji singl Natali Dizdar dobio i video uprizorenje

Više od autora

- vl promo-

m_natali-dizdar_ne-reci-zauvijek_spot

Novi fantastičan spot NATALI DIZDAR za singl Ne reci zauvijek snimljen je pod redateljskom palicom Andreja Korovljeva, dugogodišnjeg suradnika koji je do sad radio spotove za pjesme ‘Zamijenit ću te gorim’, ‘Stranac’, ‘Stop’ i ‘Grijeh’, te neponovljivi koncert u ZKM-u. Dobitnik je svih prestižnih nagrada uključujući i Porin za najbolju dvd snimku ‘Natali Dizdar ZKM Live’.

Spot je snimljen u prekrasnom dvorcu Poklek, blizina Kumrovca a u njemu je prikazan emocionalan odnos dvoje ljudi koji čeznu za nepoznatom ljubavi. Oni žive na dvije identične planete koje se približavaju jedna drugoj. Hoće li sudar planeta izazvati kraj svijeta ili početak velike romanse …

Direktorica fotografija je Ivana Kragić, za specijalne efekte i postprodukciju pobrinuo se Tomislav Mošet, za styling je bila zadužena Gordana Bosak, za šminku Matea Musić by Bourjouis a za frizuru Ruža Karastese.

Uz sve sjajne vijesti nastup Natali Dizdar očekuje se u Zagrebu u društvu Simple Reda-a 22.6.2016., te u Beogradu 23.6.2016. Krajem godine se očekuje treći studijski album i veliki koncert u Tvornici kulture.

Prava glazbena čarolija nas očekuje.


Iza Natali Dizdar već je 12 godina iznimno uspješne karijere, a ovu godinu obilježit će novi singl ‘Ne reci zauvijek’. Pjesma je autorski uradak Natali i iznimno bliskog suradnika, dugogodišnjeg gitariste Vladimira Mirčete, te tekstopisca i pjesnika Dejana Aleksića.

Produkciju potpisuju Pavle Miholjević i Jura Ferina, tim koji je započeo suradnju na posljednjem singlu ‘Iluzionist’, te ujedno na novom studijskom albumu.

Natali Dizdar do sad je objavila tri albuma, od toga dva studijska (Natali Dizdar i Pronađi put), te live album i DVD iz Zagrebačkog kazališta mladih. Dobitnica je prestižnih nagrada kao što su Porin (za debitanticu godine, vokalnu suradnju sa Darkom Rundekom, te Dvd ZKM live), Zlatna kugla, Večernjakova ruža, Davorin, te je za singl ‘Grijeh’ dobila i priznanje ‘MTV Double Platinum Award’.

Surađivala je s eminentnim hrvatskim glazbenicima uključujući Arsena Dedića; autora velikog hita ‘Zamijenit ću te gorim’, Dina Šarana; autora pjesama ‘Stranac’, ‘Ne pitaj’, ‘Zašto bih ti rekla to’ i ‘Grijeh’, Darka Rundeka, Boška Petrovića, Petra Beluhana, Davora Viduke, Ivane Rushaidat, Aleksandra Ljiljka, Sandra Bastiančića, Coca Mosquita.

VIDEO: Ne reci zauvijek

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno