18 C
Vinkovci
Srijeda, 19. lipnja 2024.

Zagrebački americana bend BE HA VE objavili singl

Više od autora

- vl promo-

m_be-ha-ve_save-me-from-your-spell_single_cover‘Save Me from Your Spell’ je prvi singl peteročlanog zagrebačkog americana benda BE HA VE. Pjesma je autorski uradak članova benda – Zorana Haraminčića koji je uglazbio tekst Davora Bunčića, a aranžman su napravili Zoran Haraminčić i Vedran Žanko. Singl je snimljen u zagrebačkom HB Ton studiju, glazbenu produkciju potpisuje Zoran Haraminčić, a autor naslovnice je Vedran Žanko.

‘Save Me from Your Spell’ zasniva se na višeglasnom pjevanju i međuigri gitara u stilu bendova iz sredine 60-ih godina prošlog stoljeća pa je upravo zbog toga odabrana kao ‘najradiofoničnija’ za singl prvijenac benda. Singl najavljuje debitantski album BE HA VE-a, koji je najavljen za siječanj 2017. Album će se zvati ‘One of these Days’, a sadržat će petnaest autorskih pjesama benda.


BE HA VE je americana blues sastav iz Zagreba sastavljen od vrhunskih glazbenika s dugogodišnjim iskustvom na glazbenoj sceni – Robert Jurčec (bubanj), Miroslav Bjelajac (bas gitara), Vedran Žanko (gitara), Zoran Haraminčić (gitara) i Davor Bunčić (vokal).

BE HA VE: SAVE ME FROM YOUR SPELL [2016]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno