Ekipa od 35 planinara, među kojima su bile i tri članice PD “Frankopan”, Rokovci – Andrijaševci, proteklog vikenda otisnula se na omiljeno izletište Zagrepčana – Sljeme.

Kišni dan na Medvednici nije omeo planinare u subotnjoj šetnji prema prekrasnom planinarskom domu Runolist u kojemu su i boravili. Nedjelja je protekla u pakiranju ruksaka te pješačenju prema restoranu Grofica, do vrha Sljemena, najvišeg vrha Medvednice, 1033 m/nm te dalje na Puntijarku i do Hunjke. Za razliku od prethodnog turobnog, sivog kišnog dana, u nedjelju je planinare poslužilo lijepo vrijeme te su uživali u domovima, odmaralištima ove impozantne planine nad glavnim gradom. Planinari su prije povratka u Slavoniju otišli na Interliber, sajam knjiga na Zagrebačkom Velesajmu i kupovinu planinarske opreme u susjednom trgovačkom centru.

Planinarsko Društvo “Frankopan” djeluje tek nešto više od 2 mjeseca, a iza sebe ima 3 višednevna izleta i desetak jednodnevnih izleta, u Hrvatskoj, susjednoj Bosni i Hercegovini te u Mađarskoj.