21 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

Zanimljiva suradnja Igora Geržine i Ivane Kindl u pjesmi Olako

Više od autora

- vl promo-


Dvoje nagrađivanih glazbenika, najpoznatiji hrvatski saksofonist i jedna od najboljih vokalistica u Hrvatskoj, udružili su snage snimivši dojmljivu pjesmu specifičnog naslova u produkciji koja prati svjetske trendove. Nakon što je Olako, novi singl Igora Geržine i Ivane Kindl, predstavljen u digitalnom obliku i u radijskom eteru te je već u prvom tjednu emitiranja ušao na službenu Top40 ljestvicu singlova, stiže nam i prateći videospot…

Režiju videospota potpisuje talentirani redatelj i montažer Davor Flam, koji je emociju pjesme dočarao kroz bezbrižnu, romantičnu priču dvoje mladih ljudi smjestivši ih na savršene lokacije na otoku Krku poput prekrasne plaže Punta Debij, uvale Soline, Stare Baške, Vrbnika te mnogih drugih živopisnih lokacija na otoku. Za izvršnu produkciju bila je zadužena Igorova izdavačka kuća Status produkcija, a za make-up glumaca pobrinula se vizažistica Tamara Kokalj.

Ivana i Igor u spotu se pojavljuju u sporednoj ulozi te su oboje samo kratko ‘ušetali’ u kadar. Saksofonist otkriva da je ovom prilikom ispunio želju da se ne pojavljuje kao glavna okosnica spota te se u glavnim ulogama pojavljuju Josipa Anković i Filip Vrban.

Igor Geržina o svojoj suradnji s Ivanom Kindl: ‘Ivana i ja se dugo poznajemo, puno puta smo se našli zajedno na pozornici, bavimo se sličnom glazbom i stvarno je bilo vrijeme za jednu ozbiljnu studijsku suradnju. Ivana je vrhunska vokalistica i s njom je lako raditi u studiju. Pjesma joj je kliknula na prvo slušanje, a ja sam se oduševio interpretacijom. Mislim da pjesma ‘Olako’ ima odličan ljetni štih i dobru energiju. Mi smo uživali dok smo ju snimali i mislim da se to čuje. Izuzetno mi je drago da je singl odmah po početku emitiranja našao put do glazbenog etera, što potvrđuje i ulazak na Top40 ljestvicu singlova.’

Geržina je autor glazbe i teksta, a Ivana Kindl o novoj suradnji je izjavila: “Igorova i moja suradnja došla je spontano, iako je to bio logičan slijed događanja budući da smo često nastupali zajedno. Ideja se rodila prilikom mog gostovanja na jednoj Igorovoj svirci i vrlo brzo smo krenuli u realizaciju. On je imao pjesmu u kojoj je čuo moj vokal, a meni se svidjela na prvu i to je bio početak zajedničkog glazbenog putovanja. Pjesma ima ljetnu, plesnu  vibru , zaraznu melodiju i tekst u kojem će se mnogi pronaći”

Podsjećamo, Igor Geržina je krajem prošle godine objavio svoj peti studijski album “Bucket List” za koji je osvojio Porin za najbolji instrumentalni album, a Ivana Kindl sredinom travnja objavila je izdanje “Akustika Session” u kojem je u live-akustičnoj verziji predstavila svoje najveće uspješnice u posljednje vrijeme.  Ljeto 2017. donosi  nam savršenu simbiozu ovih  vrhunskih glazbenika i pjesmu “Olako” u kojoj je naglašena Ivanina superiorna vokalna vještina i Igorova impresivna sviračka energija koji se odlično nadopunjuju u bogatom glazbenom aranžmanu. Topla atmosfera u videospotu sve podiže na višu razinu i donosi nam pitak i moderan ljetni uradak za koji vjerujemo da će se ubrzo proširiti među publikom.

OLAKO [VIDEO]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno