2 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 28. studenoga 2022.

Započela produkcija nastavka Trainspoting

Više od autora

- vl promo-f_trainspotting-2_pokrenuta-produkcija_ST

Dvadeset godina je prošlo od originalnog Boylovog ‘Trainspottinga’, filma koji je ostavio duboke rezove u sjećanju jedne generacije. Priča o heroinskom ovisniku Marku Rentonu i njegovim prijateljima je brzo postala kultni klasik, lansirajući tada mladoga Ewana McGregora među filmske zvijezde.

Prema najnovijim informacijama nastavak ‘Trainspottinga’ je krenuo u produkciju i planirano je da na velike ekrane stigne početkom 2017.

Radnja nastavaka prati povratak Sick Boya (Johnny Lee Miller) u Edinburgh koji uz Rentonovu pomoć želi snimiti porno film…

Scenarij potpisuje John Hodge, naravno prema rukopisu Irvina Welsha koji je zaslužan za prvi roman, a redatelj je opet Danny Boyle. Pored McGregora, svoje će uloge opet reprizirati Ewen Bremner kao Spud, Johnny Lee Miller u ulozi Sick Boya, i Robert Carlyle kao Begbie.

Prva fotografija sa snimanja pokazuje McGregora i Bremnera kako trče niz poznatu Princes Street u Edinburghu, što nas podsjeća na uvodnu scenu iz prvog dijela koja je snimljena prije 20 godina. [Filmofil]

TRAILER

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno