6 C
Vinkovci
Utorak, 28. studenoga 2023.

Započeli su radovi na obnovi Reljkovićeve ulice

Više od autora

- vl promo-

Radovi u Glagoljaškoj ulici službeno su završeni proteklog tjedna. Upravo onako kako je najavljeno iz Grada, Glagoljaška se u novom sjaju predstavila građanima za Dan grada. Završetak ove rekonstrukcije zaokružen je novom fontanom na uglu Dalmatinčeve i Glagoljaške.

Međutim, ovo nije bio i završetak radova na obnovi infrastrukture Vinkovaca. Jučer su se izvođači radova zajedno s opremom preselili u Reljkovićevu ulicu, točnije na potez između Glagoljaške i Nazorove.

U tijeku su radovi na rekonstrukciji nogostupa i opločnika te sanaciji vodovodne mreže u Reljkovićevoj ulici“, izjavio je pročelnik gradskog Upravnog odjela komunalnog gospodarstva i uređenja grada, Dalibor Šandrk.

Trenutno su u tijeku zemljani radovi na nogostupima, ali za razliku od radova u Glagoljaškoj, neće biti potrebe za zatvaranjem jednog dijela ulice za promet.Reljkovićeva je u usporedbi s Glagoljaškom, ulica s jednosmjernim prometnim trakom tako da za zatvaranjem prometa neće biti potrebe“, istaknuo je Šandrk.

Precizne projekcije završetka radova još nisu definirane, ali prema riječima pročelnika Odjela komunalnog gospodarstva i uređenja grada, oni bi se trebali privesti kraju u razdoblju od dva tjedna.

Nakon ovih i mogućih sitnih zahvata na nogostupima u užem centru, to bi trebali biti posljednji veći radovi za sada. Građane se moli za strpljenje i poštivanje postavljenih znakova te da ne idu na gradilište.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno