16 C
Vinkovci
Četvrtak, 13. lipnja 2024.

Započelo odbrojavanje do početka prikazivanja novog Blade Runnera

Više od autora

- vl promo-

Najmisteriozniji film godine koji je od samog početka bio obavijen velom tajne, najočekivaniji nastavak koji smo čekali 35 godina a koji je potaknuo lavinu špekulacija stiže u hrvatska kina za manje od tjedan dana a vaše ulaznice možete kupiti već danas!

Internet već puca od pozitivnih komentara nekolicine povlaštenih kritičara koji su imali tu čast već odgledati film, a na nama ostalima je da se strpimo još sedam dana.

Kako bi zadnji dani prošli što brže, pogledajte ekskluzivni prilog o svijetu Blade Runnera koji sadrži izjave glavnih glumaca, redatelja i producenta o filmu, snimanju filma te njihovim cjelokupnim dojmovima.

‘Ovaj Blade Runner je uistinu nova genijalnost na djelu’, rekao je jedan od glumaca, Jared Leto.

Ryan Gosling, Harrison Ford, Jared Leto, Ana De Armas, Ridley Scott i Denis Villeneuve podijelili su pred kamerama svoje osobne dojmove o filmu, o tome kako je na njih utjecalo snimanje, što im je bilo naročito zanimljivo te kako gledaju na cjelokupnu filmsku priču. Kroz svoje izjave dali su nam, u natuknicama, i uvid u ono što nas čeka 5. listopada.

Zanimljivo je da, čak i u fazi snimanja ovih intervjua, glumcima je bilo strogo zabranjeno davati informacije o samoj radnji filma i odavati previše krucijalnih informacija o filmu, što i oni sami u jednom trenutku naglašavaju da nikad prije nisu doživjeli.

‘Ovaj film je nevjerojatan. Nezaboravan’, izjavio je pak Ryan Gosling.


Dok odbrojavamo zadnje dane i dok se kupuju prve ulaznice pogledajte specijalne izjave glavnih glumaca o ovom veličanstvenom filmskom ostvarenju u kojima otkrivaju možda ne puno o filmu koliko o njegovoj pozadini i ljudima koji su ga stvorili, što glumački što producentski.

Radnja filma odvija se 30 godina nakon prvog filma, dakle 2049. godine. Puno toga se promijenilo od 2019. kada se Rick Deckard (Harrison Ford) sukobljava s četiri odbjegla replikanta. U nastavku Ford dobiva pojačanje, na opće veselje ženske publike. Riječ je o Ryanu Goslingu s kojim Ford kreće u otkrivanje tajni zakopanih 30 godina te se na tom putu susreće s mnogim izazovima. Akcija je zagarantirana.

Bitno je naglasiti da se ovdje ne radi o remakeu starog Blade Runnera nego o nastavku istog.

Prisjetimo se, u Blade Runneru iz 1982. Deckard (Harrison Ford) prisiljen je nastaviti svoj stari posao kao Istrebljivač te ukloniti četiri odbjegla replikanta koji su se vratili na Zemlju. Dakako da je u cijelu priču upletena i jedna ljubavna priča a sam završetak filma ostao je dosta misteriozan. Fanovi će upravo zato biti sretni jer nastavak daje odgovore na pitanja gdje je Deckard bio proteklih 30 godina i što mu se doista dogodilo. Odlična glumačka postava, specijalni efekti i napeta priča su samo neki od razloga da ove jeseni rezervirate svoj kino dan za novog Blade Runnera.

Akcijski SF spektakl ‘Blade Runner 2049.’ u domaća kina stiže 5. listopada!

Film će se u hrvatskim kinima prikazivati u 2D, 3D, IMAX-u i 4DX formatu!

Do tada uživajte u ekskluzivnom prilogu ‘Svijet Blade Runnera’!

EKSKLUZIVNI PRILOG

TRAILER

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno