24 C
Vinkovci
Utorak, 3. listopada 2023.

Započelo snimanje nastavka Neslomljivog i Podvojenog – Glass

Više od autora

- vl promo-

Samuel L. Jackson je da se filma ‘Glass’, svojevrsni nastavak filma ‘Podvojen’ (Split) redatelja M. Night Shyamalana počeo snimati tijekom ovog mjeseca. Iz svega, zaključujemo kako je ‘Glass’ dugo iščekivani nastavak filma ‘Neslomljivi (Unbreakable, 2000). ‘Podvojen’ se u kinima pojavio u siječnju ove godine.
Prethodno je Shyamalan najavio da će se Sarah Paulson (American Horror Story) pridružiti se Bruce Willisu, Samuel L. Jacksonu, James McAvoyu, i Anji Taylor-Joy u nadolazećem filmu.

Redatelj je također nedavno izjavio kako je završio petu verziju svog scenarija te da je spreman krenuti sa snimanjem.

Samuel L. Jackson je nedavno dao izjavu za Collider rekavši:  ‘Počinjemo sa snimanjem 18. rujna, a ja počinjem sa snimanjem 25. istog mjeseca’.

Ovo je, naravno, odlična vijest za fanove filmova ‘Neslomljivi’ i ‘Split’ koji je ostvarili veliki uspjeh u kinima i dobili su izapažene kritike.

‘Glass’ je dakle, definitivno nastavak oba filma, i filma ‘Podvojen’ i filma ‘Neslomljivi’. Kraj filma ‘Podvojen’ nagovještava Bruce Willisa kao David Dunna, i uvodi ga tako u film ‘Unbreakable’.

Shyamalan je također nedavno izjavio da je film ‘Podvojen’ oduvijek bio povezan sa filmom ‘Neslomljivi’, i da je glavni karakter bio u originalnom scenariju za  ‘Neslomljivog’. Redatelj je otkrio i da su neke scene iz filma ‘Podvojen’ napisane još prije 15 godina.

Film ‘Glass’ trebao bi se u kinima pojaviti u siječnju 2019. godine. [Filmofil]

UNBREAKABLE, TRAILER [2000]

PODVOJEN, TRAILER [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno