21 C
Vinkovci
Petak, 19. kolovoza 2022.

Zatvaranje albuma ‘Zmajevi na vjetru’ grupe Vatra pripalo je istoimenom singlu

Više od autora

- vl promo-


m_vatra_zmajevi-na-vjetru_posljednji-singl_ST

Režiju potpisuje Vatrin dugogodišnji suradnik, iskusni Radislav Jovanov Gonzo, a glavna uloga nije pripala bendu, već gospodinu Miljenku Pintariću, vitalnom 91-godišnjaku, najstarijem hrvatskom plesaču stepa. Zagrebački Fred Astaire, kako ga mnogi nazivaju, plesati je počeo sa šesnaest godina gledajući u kinu Olimp u Ilici filmove slavnog plesača koji mu je postao uzor. Gospodin Miljenko odlučio je uživati u svakom danu, ne prepuštajući se općoj apatiji, pa je tako i u poznim godinama života sudjelovao u predstavama Montažstroja, a okupio je i družinu Feniks i prijatelji u kojom s umirovljenicima pleše, pjeva i glumi.

Pjesma ‘Zmajevi na vjetru’ balada je koja progovara o prolaznosti života i nepovratno neiskorištenim trenucima i mogućnostima koje su nam bile pružene, a mi ih nismo znali iskoristiti, ponajprije u međuljudskim odnosima. Upravo pozne godine gospodina Miljenka, zvijezde spota ‘Zmajevi na vjetru’, koji život i dalje živi punom plućima, dopuštaju tračak nade da na kraju puta postoji pomirenje, prihvaćanje i pozitivan stav.

Vatra se, osim rada na novom video spotu, priprema i za nadolazeći akustični koncert u zagrebačkoj koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Bend željno iščekuje 29.10. kada će njihove pjesme biti odsvirane u novom ruhu, uz zanimljive goste i aranžmane, na jednom novom glazbenom teritoriju koji Vatra prihvaća kao još jedan izazov u svojoj karijeri.

VIDEO: ZMAJEVI NA VJETRU (SPOT)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno