17 C
Vinkovci
Četvrtak, 26. svibnja 2022.

Završeno snimanje filma Wonder Woman

Više od autora

- vl promo-
f_wonder-woman_zavrseno-snimanje_ST

Nakon šest mjeseci snimanja samostalnog filma WONDER WOMAN, njegova glavna zvijezda Gal Gadot (31) potvrdila da je produkcija blockbustera dovršena.

Snimanje DC-eve strip avanture počelo je prošle godine u Ujedinjenom Kraljevstvu. Pod redateljskom palicom Patty Jenkisa, za akcijskim kadrovima tragali su i na lokacijama Francuske i Italije.

‘Bilo je to predivno, uzbudljivo, sanjivo, sretno i fascinantno iskustvo koje ću zauvijek cijeniti. Hvala svima koji su bili uključeni, našoj predivnoj ekipi i fenomenalnom redatelju’ – napisala je Gal.

‘Otvorena sam za razne žanrove jer nemam predrasude. Ali, priznala sam da želim pokazati snažniju stranu žena. Nisam željela snimiti onu tipičnu hollywoodsku priču o djevojci slomljena srca koju neki dečko spašava. Htjela sam napraviti nešto drukčije, nisam ni sanjala da ću jednom glumiti baš Wonder Woman’ ispričala je poslije za magazin Interview.

Uloga amazonske ratnice bila joj je ostvarenje snova, a Gadot se u potpunosti poistovjetila s jednom od feminističkih ikona.

‘Na kraju dana, svi smo ljudi. Zanimljivo je da Wonder Woman ima snagu božice, ali srce i um čovjeka. Srčana je i to je njena prava snaga. Glumim ju onako kako mislim da bi se i žena ponašala u sličnim situacijama. Tretiram ju kao normalnu ženu koja je fantastična i svemoćna’ – objašnjavala je Gal.

Iako je snimanje okončano, bivša miss Izraela neće uzimati predah. Uskoro putuje u London gdje nastavlja snimati ekranizaciju DC-eve Lige pravednika.

Za pokretanje marketinga filma Wonder Woman još se čeka.  Iz studija Warner Bros. svu snagu usmjeravaju na pripremu blockbustera ‘Odred otpisanih’.

Film neustrašive junakinje ‘Wonder Woman’ u kina dolazi 2. lipnja 2017. [Večernji.hr]

TRAILER: WONDER WOMAN

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno