13 C
Vinkovci
Nedjelja, 29. svibnja 2022.

Završetak radova na sanaciji infrastrukture u centru Vinkovaca

Više od autora

- vl promo-

U tijeku su završni radovi na uglu Reljkovićeve i Nazorove ulice u Vinkovcima koji su službeno započeli sredinom srpnja. Nastavak je to zahvata na obnovi infrastrukture Grada Vinkovaca koji su u ulici Matije Antuna Reljkovića podrazumijevali sanaciju vodovodne mreže i rekonstrukcije nogostupa i opločnika.

Radovi na obnovi vinkovačkih ulica u centru grada kontinuirani su napor Grada Vinkovaca i Vinkovačkog vodovoda. Izvođači su započeli zahvat sa zemljanim radovima na nogostupima, a sada već u poodmaklom i završnom stadiju izvođenja nalaze se na uglu Reljkovićeve i Nazorove ulice.

Radovi su generalno gotovi. Izvođaču je još preostalo dovesti zemlju na ugao Reljkovićeve i Nazorove ulice. Ondje će se nalaziti novi zeleni otok s dvije klupe“, objasnio je Dalibor Šandrk, pročelnik Upravnog odjela komunalnog gospodarstva i uređenja grada Vinkovaca.

Ovo su posljednji veliki infrastrukturni zahvati u centru za sada, a nakon Vinkovačkih jeseni predviđeni su sitni radovi na gradskoj rasvjeti.

Radovi na postavljanju kipa bana Josipa Šokčevića u gradskom parku također su pri kraju. Očekuje se skoro postavljanje postamenta i kipa u skladu s rokovima.

Tijekom 53. Vinkovačkih jeseni promet će biti zatvoren na cesti ispred Crvenog križa, poručuju iz spomenutog Odjela, dok je navedena regulativa na snazi još od jučer ujutro. Također, promet na parkiralištu ispred hotela “Slavonije”, kao i na Trgu Franje Tuđmana zatvoren je još od kraja kolovoza. Građanima se želi zahvaliti na ukazanom razumijevanju te ih se moli za daljnje razumijevanje za vrijeme održavanja manifestacije. U narednih 10 dana očekuje se da će kroz Vinkovce proći oko 100.000 posjetitelja.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno