19 C
Vinkovci
Subota, 2. srpnja 2022.

Završnica ovogodišnjeg Adventa u Vinkovcima

Više od autora

- vl promo-

Franjo Sorčik
Franjo Sorčik
franjo.sorcik@novosti.hr

Događanja na ovogodišnjem Adventu u Vinkovcima polako ulaze u samu završnicu, nakon sinoćnjeg koncerta Apokalipso banda danas je tako na program koncert, kod nas vrlo popularnog sastava Teška industrija. Uz onaj u silvestarskoj noći, kada će Vinkovčane i Vinkovčanke zabavljati Ivan Šebalj i The Becharsi, ovo je posljednji koncert ovogodišnjeg Adventa.

Iskoristite stoga priliku, povedite svoje bolje polovice i uživajte u odličnom koncertu i još boljoj atmosferi u središtu grada.

Podsjetimo, Advent u Vinkovcima traje do 5. siječnja, do kada je posjetiteljima na raspolaganju i Ledeni Orion, klizalište koje radi od ponedjeljka do četvrtka od 10 do 22 sata, petkom i subotom od 10 do 24 sata i nedjeljom od 10 do 22 sata. Advent u Vinkovcima i ove se godine može pohvaliti uistinu raznolikom gastronomskom ponudom koja već neko vrijeme zadovoljava ukuse svih generacija. Iako na kućicama u pješačkoj zoni prevladavaju uglavnom jela iz fast i street food ponude, svaka od njih pronašla je način na koji se istaknuti i po povoljnim cijenama ponuditi nešto posebno.

Preostalo je, dakle, još nešto više od tjedan dana i ovogodišnja božićna bajka završava, požurite zato na klizanje, ali i na kuhano vino i dobru hranu, ako ste nešto od toga slučajno propustili ovih posljednjih par dana.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno