17 C
Vinkovci
Petak, 29. rujna 2023.

Završnica Socca PH u malom nogometu

Više od autora

- vl promo-

Tijekom nadolazećeg vikenda dvanaest ponajboljih malonogometnih momčadi iz cijele Hrvatske borit će se za naslov najboljeg amaterskog malonogometnog sastava u državi. Natjecanje će se održati na stadionu NK Top u Kerestincu, a pobjednik će izboriti direktan plasman u Ligu prvaka koja će se krajem kolovoza održati u slovenskom gradu Mariboru.

I ove godine očekujem vrlo zanimljivo i napeto prvenstvo s puno dobrih igrača. Sigurno je da će na prvenstvu biti i neki od kandidata za reprezentaciju Hrvatske. Bit će i onih koji su već nastupali za reprezentaciju, ali vjerujem da će se prikazati i neki novi igrači koje ćemo vrlo rado, ako to zaslužuje, pozvati u reprezentaciju”, izjavio je Željko Ostrman, izbornik hrvatske reprezentacije.

Tako će u Kerestincu zaigrati mnoštvo kvalitetnih igrača, a među njima je i Vinkovčanin Josip Haluška, dokapetan reprezentacije, koji je nastupio na svim dosadašnjim prvenstvima, a imao je priliku nastupiti i u Ligi prvaka.

Ovo mi je četvrti nastup do sada. Najbolji nastup ostvario sam na premijernoj završnici PH kada sam s AS Crnaić Vinkovci postao viceprvakom Hrvatske. Ove godine nastupam s ekipom Restoran Nada Vukovar. Ambicije su nam visoke, nadam se da ćemo se predstaviti u najboljem svjetlu i da možemo dogurati do finala, iako vjerujem da će i ove godine konkurencija biti iznimno jaka. Igranje u Ligi prvaka bilo je nezaboravno iskustvo i svakako bih tamo volio ponovno zaigrati. To će nam biti motiv više da se maksimalno potrudimo, osvojimo PH te da i ove godine osiguramo nastup u Mariboru”, riječi su Josipa Haluške.

Nakon PH i Lige prvaka, šlag na tortu svakako je Svjetsko malonogometno prvenstvo koje će se održati od 10. do 18. rujna ove godine u mađarskoj prijestolnici Budimpešti. Izbornik Ostrman istaknuo je kako su nedavno bili na pripremama na otoku Ugljanu, ali i da ih očekuju još poneke prijateljske utakmice i okupljanje uoči prvenstva.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno