7 C
Vinkovci
Četvrtak, 1. prosinca 2022.

Začarana Močvara vam predstavlja Dunju Knebl!

Više od autora

- vl promo-Već je postala tradicija da se klub Močvara u proljeće druži s Dunjom Knebl. Nakon dugo vremena, došla je na red i njena etno večer. Dunja Knebl će nastupiti u četvrtak 12. travnja s početkom u 21 sat. Ulaz je besplatan.

Dunja na ovoj etno večeri obilježava i 25 godina od prvog koncerta zaboravljenih hrvatskih pjesama koji se održao u KIC-u 16.4.1993. Ako ste prije nazočili ovim druženjima u Močvari dobro znate što vas očekuje na glazbenom putovanju s Dunjom. Ona je za tu večer, kao i obično pripremila world – music slušaonicu u intimnom prostoru kraj šanka, punu košaru malih etno zalogajčića, kao i prodajnu izložbu etno dodataka i torbica. Također, Dunja će izvesti neke od pjesama koje je prikupljala godinama u različitim godinama svog života, u dalekim zemljama gdje je živjela.

Dobrodošli su svi oni koji žele doći pjevati, svirati svoje pjesme, svirati tradicijske, čuti pjesmu po svom izboru, družiti se ili samo slušati i uživati u starim hrvatskim narodnim pjesmama, ali i onima van granica lijepe naše. Ova druženja nisu česta, ali su vrlo posebna, jer nas Dunja uspijeva odvesti na čaroban i neistražen put u jednoj neformalnoj i ugodnoj atmosferi. Dođite i vi, poslušajte, zasvirajte i zapjevajte; budite dio začaranog etno druženja!

Začarana Močvara projekt pod umjetničkim vodstvom Nine Romić koji donosi koncerte intimnijeg ugođaja.
Program je realiziran uz potporu HDS ZAMP-a.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno