3 C
Vinkovci
Utorak, 5. ožujka 2024.

Zdenko Rečić odlazi u mirovinu, v.d. ravnatelja kazališta Vladimir Andrić

Više od autora

- vl promo-

Pročelnica Upravnog odjela za kulturu i turizam Grada Vinkovaca Marija Liščić Drmić na Gradskom je vijeću izvijestila o razrješenju ravnatelja Gradskog kazališa Joza Ivakić vinkovci.

Naime, ravnatelj kazališta Zdenko rečić odlazi u mirovinu, a vršitelj dužnosti ravnatelja kazališta jest Vladimir Andrić. Kako je istaknuo gradonačelnik Bosančić, u ovome trenutku njegov zamjenik bit će vršitelj dužnosti, dok natječaj ne bude proveden, nakon čega će biti novi ravnatelj.Na radu i doprinosu Zdenku Rečiću zahvalio je gradonačelnik. „Smatram da je naše kazalište postalo ozbiljan brend, ali i mjesto gdje se ne samo može pogledati dobra predstava, nego gdje se i tražila karta više. Jednako tako, nicale su nagrade, a prepoznati smo od strane struke, stoga njemu i njegovom cijelom timu zahvaljujem”, ističe dodavši kako je kultura polje u kojemu svakako nije lako raditi, a svejedno su postignuti izvanredni rezultati.

„Vjerujem da će neki novi ljudi u budućem vremenu unijeti i svoje inicijative te dignuti kazalište na još višu razinu, a pri tome će im, s pokojim savjetom i korekcijom pomoći i Rečić”, kazao je gradonačelnik.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno