20 C
Vinkovci
Petak, 7. listopada 2022.

Zdravko Bajan predstavlja novi pozitivni retro singl Kao stranac

Više od autora

- vl promo-Zdravko Bajan, 2017. / Foto: Robert Matić

Samozatajni, no vječni optimist iz Splita Zdravko Bajan poznat po svojim zaraznim i plesnim hitovima predstavlja novi ljetni singl u svom itekako prepoznatljivom stilu. Okružen suradnicima i gitarom u ruci predstavlja novu pjesmu ‘Kao stranac’!

Kao i mnoge prije nje, pjesma je ljubavne tematike, a iako ‘kao stranac luta ulicama grada’ priča priču o tome kako ipak taj put prema boljem postoji.

Iza njega su veliki hitovi kao što su ‘Lijep i sunčan dan’ i ‘Ludo zaljubljen’ koje je javnosti približio Neno Belan, zatim ‘Ljubav je to’, ‘Na istoj frekvenciji’, ‘Vibra’ i brojne druge iznimno kvalitetne pjesme, a pod etiketom Dallas Recordsa  izdaje novi singl ‘Kao stranac’ kojim nastavlja već sada svoj glazbeni opus prepoznatljivim zvukom i ritmovima koji zasigurno ostaju u ušima.

‘Pjesma govori o ‘Putu’ i putovanju na kojem se punimo pozitivnom energijom koja nas transformira i vodi prema novom razumijevanju i osjećanju života.. Pjesma je imala neki svoj put nastajanja i nakon nekog vremena odabrana je ova treća verzija jer je po mom mišljenju  najjednostavnija.’

Redatelj videospota Marko Petrić Bajanovu pozitivu i pomalo retro stil pretočio je u videomaterijal jednakih karakteristika.  Autor glazbe, teksta i aranžmana  je Zdravko Bajan, a ženske prateće glasove u pjesmi pjevaju Edita Kolombo i Ana Brajević.

ZDRAVKO BAJAN: KAO STRANAC [2017]

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno