Rukometaši Spačve Vinkovci započeli su s pripremama za novu premijerligašku sezonu, tradicionalno, prve treninge odrađuju na stadionu Cibalije.

Nakon najuspješnije sezone u povijesti kluba, vinkovački rukometaši započeli su pripreme za novu sezonu u kojoj će, kako kažu, pokušati podignuti ljestvicu i napraviti još jedan iskorak.

“Prva dva tjedna radit će se na fizičkoj spremi, a na prvom treningu igrače su pozdravili članovi stručnog stožera i vodstva kluba, uz nekoliko vjernih navijača i simpatizera, koji su iz prve ruke došli vidjeti izgled ovosezonske momčadi. Na listi odlazaka, uz srebrnog vratara s juniorskog svjetskog prvenstva Ivana Ereša, koji svoju karijeru nastavlja u njemačkom Füchse Berlinu, iz kluba je otišao i prvi vratar Dražen Stojanović koji karijeru nastavlja u Francuskoj. Klub su napustili i Vedran Šaravanja i braća Dominik i Domagoj Smojver, koji su potpisali za Bjelovar. Našim bivšim igračima se zahvaljujemo na doprinosu i želimo im uspješan nastavak karijere”, ističe predsjednik kluba Mirko Mečić.

U Spačvi su se pobrinuli da odlaske nadoknade dolascima, pa su tako nedavno potpisali Mihael Doknjaš, koji je došao iz RK Županja, Tomislav Buhiniček i Lovro Gaća iz RK Rudara iz Samobora, Marin Marić iz RK Rudan Labina, Luka Omrčanin iz TSV Pfungstadta i Marko Romić iz RK Metković Mehanike.

U klubu najavljuju i dodatna pojačanja, no s imenima ipak još neće izlaziti u javnost. Prvenstvo počinje 21. rujna, a u prvom kolu Spačva u Vinkovcima dočekuje Zamet. U međuvremenu odigrat će igrači trenera Josipa Mečića, od 17. kolovoza do 14. rujna, devet prijateljskih pripremnih utakmica.