14 C
Vinkovci
Četvrtak, 28. rujna 2023.

Zlato na Kupu heroja pokupili Mateo, Ana, Elena i Igor

Više od autora

- vl promo-
Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

U čast svim braniteljima, posebno braniteljima grada Vinkovaca, Taekwon-do klub Vinkovci organizirao je Kup heroja, turnir u Itf taekwondou.
Turnir je okupio 152 natjecatelja iz cijele Hrvatske. Sveukupno u formama i borbama pristigle su 282 prijave i sudjelovalo je 12 klubova.
Ekipno prvo mjesto je osvojio Taekwondo klub In-nae iz Slavonskog Broda, ekipno 2. mjesto je osvojio Taekwondo klub Forma iz Zagreba i ekipno 3. mjesto je osvojio Taekwondo klub Shark iz Dubrovnika
Taekwon-do klub Vinkovci nastupio je s 11 natjecatelja i ostvario odličan rezultat:
Mateo Milković je osvojio u formama zlato i u sparingu broncu, Ana Mikulić zlato u sparingu; Nikolina Lišnjić broncu u formama, Jurja Bičanić broncu u sparingu, Elena Malkoč srebro u formama i zlato u borbama, Marina Andabak broncu u sparingu, Tia Božić je osvojila broncu u sparingu, Igor Šemperović je osvojio srebro u formama i zlato u sparingu.
Dobar nastup, no nažalost bez medalja su imali Mateo Mikulić, Mia Lišnjić i Mihaela Barišić.
Natjecatelje je vodio Ivica Zupković 6. dan, a na turniru su sudili Goran Guskić 2. dan, Hrvoje Stanković 2. dan, Arijana Piljić 1. dan, Juraj Šafer 2. dan i Lora Križanac 1. dan.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno