9 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

Zoran Predin i Damir Kukuruzović pjevaju omiljenu Šurdinu pjesmu!!!

Više od autora

- vl promo-m_predin_kukuruzovic_a-sad-adijo_single_ST

Poznati tekstopisac i glazbena rock legenda Zoran Predin, svoju vjernu publiku diljem regije uoči ljeta, odlučio je počastiti novim singlom naziva ‘A sad adijo’ u izdanju Hit Recordsa. Nova glazbena poslastica u radijske etere dolazi nam iz autorske radionice Vojkana Borisavljevića koji je zaslužan za glazbu i tekst (iskorištena kao najava za popularnu TV seriju Vruć vetar), dok aranžman potpisuje Bruno Urlić, a produkciju Bruno u suradnji sa Marijanom Jakićem.

Pjesma je snimljena na jesen 2015, u Zagrebu, a sam Predin vjeruje kako je upravo ova pjesma pravi potencijalni ljetni hit.

‘Dolazi ljeto i sada je pravo vrijeme, da kažemo adijo svim tužnim i bolnim uspomenama. Sada je pravo vrijeme, da se vratimo suncu i osmijehu, te damo šansu nekoj novoj ljubavi, nekom novom prijateljstvu. O tome pjeva naša verzija pjesme ‘A sad adijo’. Zapjevajmo i zaplešimo je zajedno!’, rekao je Zoran Predin

Najbolja domaća gipsy swing postava Zoran Predin & Damir Kukuruzović Django Group, snimaju i rade na novim pjesmama za svoj prvi zajednički album, koji bi trebao izaći u izdanju Hit Recordsa, na proljeće 2017. godine. Prvi singlovi ‘Uzmi me’ i ‘Tko šljivi sutra’ probudili su veliki interes ljubitelja dobre glazbe, te još dodatno potaknuli na snimanje novih autorskih pjesama i nekih neočekivanih obrada.
Uz Hit Records, Zorana Predina & Damira Kukuruzovića Django Group gipsy swing dolazi na velika vrata.

AUDIO: A SAD ADIJO

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno