26 C
Vinkovci
Nedjelja, 14. kolovoza 2022.

Zoran Tomić od 1. kolovoza više neće biti sportski direktor

Više od autora

- vl promo-


Danas je iz Genscherove 10b odjeknula vijest kako Zoran Tomić 1. kolovoza napušta mjesto sportskog direktora Cibalije. Vijest koja je zasigurno iznenadila javnost, a Zoran Tomić je pojasnio kako i zašto je došlo do odluke o napuštanju kluba.

„Sporazumno sam se dogovorio o prekidu suradnje s predsjednicom i većinskim vlasnikom. Smatram kako je moj posao u Cibaliji završen jer sam odradio poslove koji su važni za normalno funkcioniranje kluba. Ono što je najvažnije kompletirali smo momčad već prvog dana priprema što se nije dogodilo unazad nekoliko godina, a i okupili smo kompletan stručni kadar koji je mlad, stručan i izrazito ambiciozan”, rekao je Tomić.

Što se tiče novog angažmana, želja mu je ponovno se okušati u trenerskom poslu, a na pitanju o povratku u Cibaliju u budućnosti kaže kako to neće biti izgledna opcija. Još jedna važna informacija je ta da je Zoran Tomić prihvatio prijedlog Grada Vinkovaca o dokapitalizaciji kluba, odnosno smanjenje duga tako što vjerovnicima, među kojima je i Tomić, prestaje potraživanje koje će se pretvoriti u ulog.

U dokapitalizaciji sudjeluje i većinski vlasnik kluba. Istaknuo je kako se neće povećati broj dionica koje su njegovu vlasništvu, stoga ostaje na dosadašnjih 25%.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno