20 C
Vinkovci
Nedjelja, 14. kolovoza 2022.

Zrinski Nuštar pomaže obiteljima u potrebi

Više od autora

- vl promo-

Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Kako je i obećala, odbojkaška ekipa Zrinski Nuštar svake će godine pokušati donijeti osmijeh jednoj obitelji. U svome naumu su ustrajni, a ovoga puta izabrali su jednu nuštarsku obitelj, kako kažu – jako im dragu.

“Dobrota u riječima, stvara povjerenje. Dobrota u mislima, stvara dubinu. Dobrota u davanju, stvara ljubav”, poručuje ekipa Zrinski dok uz pomoć dobrih ljudi skuplja donacije za obitelj kojoj je pomoć prijeko potrebna.

Ovo je, kažu, tek početak, a pozivaju i sve nas da u ovim teškim vremenima prepoznamo one u nevolji i pokušamo im izmamiti osmijeh na lice.

“Dragi prijatelji, prepoznajmo dobro u svojoj sredini, govorimo o tome i širimo to ozračje. Budimo blagoslov i dar jedni drugima i biti će nam bolje, svima! Sv. Augustin je davno rekao da ljubeći bližnjega i brinući se o njemu, prelaziš svoj put. Pomozi, dakle, onomu tko je na tvom putu dok hodaš ovim svijetom i stići ćeš do Onoga s kim želiš ostati zauvijek”, ističu

Recimo još kako su u ovoj humanitarnoj akciji sudjelovali i članovi Moto kluba Vinkovci, Hobi Centar Vinkovci te Duško Periša koji je osigurao prijevoz.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno