10 C
Vinkovci
Četvrtak, 29. veljače 2024.

ŽRK Vinkovci poražen u Đurđevcu

Više od autora

- vl promo-
Mario Kurhelec
Mario Kurhelec
mario.kurhelec@novosti.hr

Rukometašice Vinkovaca gostovale su u 8. kolu u Koprivničko-križevačkoj županiji u Đurđevcu. Grad je smješten na liniji između Virovitice i Koprivnice.

Na dalekom gostovanju vinkovačke rukometašice upisale su poraz od 36:26, a vrijedi napomenuti da Đurđevac trenutno dijeli prvo mjesto sa Zelinom s 14 bodova. U susretu između Đurđevca i Vinkovaca ključno je bilo posljednjih 9 minuta prvog poluvremena kada se domaćin odvojio na 4 gola prednosti.


U drugom je dijelu prednost domaćina rasla i u jednom trenutku ista je iznosila velikih 12 pogodaka viška za Đurđevac koju su Vinkovčanke uspjele smanjiti na okruglih 36:26. Ekipu Ivice Lassingera pogodile su ozljede pa je u Đurđevac putovalo 10 djevojki (2 golmana). Mihaela Jurčić i Mirna Antolović zabile su po 6 golova za ŽRK Vinkovci, a Ivana Lukanović dodala je 4. Vinkovčanke u sljedećem kolu igraju na domaćem parketu protiv Bjelovara 2. „Valjda ćemo i mi nekoga pobijediti”, uskliknuo je, u jednom neformalnom razgovoru, trener ŽRK Vinkovci, Ivica Lassinger. Djevojkama „držimo fige” i nadamo se da će ta pobjeda doći već u sljedećem kolu protiv ekipe Bjelovara 2.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno