33 C
Vinkovci
Petak, 1. srpnja 2022.

Zvijezda “Crne udovice” i “Oppenheimera” Florence Pugh vjerojatno i u nastavku “Dina”

Više od autora

- vl promo-


Glumica Florence Pugh postaje vrlo traženo ime u nekima od najzvučnijih holivudskih produkcija. Pored nastupa u Nolanovom “Oppenheimeru”, ali i mogućeg izbora glavne uloge u biografskom filmu o slavnoj Madonni, Pugh sad pregovara i za jednu od važnijih uloga u nastavku “Dina”, filmu Denisa Villeneuvea koji je obilježio 2021. godinu a prije nekoliko dana šest puta ovjenčan nagradom Oscar.

Tu vijest je otkrio The Hollywood Reporter, koji otkrivaju kako Pugh pregovara za ulogu princeze Irulan, kćeri Cara i glavnog naratora izvornog romana. Car i njegova prijestolonasljednica su bili izostavljeni u prvom filmu, kao i još nekoliko bitnih likova, čime je pozadina zbivanja na carskom dvoru u osnovi elidirana u Villeneuveovom Dune.

Kako mnogi nagađaju, drugi dio ove znanstveno-fantastične sage bi trebao nadoknaditi ove “propuste”. Ovo špekuliranje je vođeno zaključcima koji se izvode iz načina na koji je Villeneuve adaptirao roman Franka Herberta. Što se tiče konkretnih pojedinosti o dodjelama uloga, Villeneuve je i stvarno započeo sa razmatranjem glumaca i glumica, no u slučaju Pugh, službena dodjela tek slijedi.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno