11 C
Vinkovci
Ponedjeljak, 18. ožujka 2024.

Novi singl 5 Seconds Of Summer najavljuje njihov treći album

Više od autora

- vl promo-

Skupina 5 Seconds Of Summer vraća se s potpuno novim singlom ‘Want You Back’. Nakon što su 18 mjeseci promovirali svoje iznimno uspješno drugo studijsko izdanje ‘Sounds Good Feels Good’ (2015.), bend je prethodnu godinu proveo u Los Angelesu, gdje su pisali i snimali novi album, čiju objavu očekujemo ove godine.

Nova pjesma ‘Want You Back’ prvi je komadić zvuka spomenutog iščekivanog studijskog izdanja, a producirao ju je Andrew Goldstein – producent koji je dosad surađivao s izvođačima kao što su Linkin Park, Demi Lovato, Celine Dion, Selena Gomez

‘Napokon, prošlo je 3 godine od našeg zadnjeg albuma i spremni smo podijeliti novu glazbu sa svijetom. Proveli smo 5 godina na turnejama, i bilo je vrijeme da se pronađemo kao individue, a sad se vraćamo jači i povezaniji no ikad. Ove pjesme znače nam sve na svijetu i nismo se suzdržavali pišući ih i snimajući album. Mnogo vježbamo za nastupe i jedva čekamo vratiti se na turenju, i ponovo se povezati s našim fanovima.’ – kažu dečki iz benda.



Prozvani ‘biggest rock act in the world’ , od strane Rolling Stonea, 5 Seconds Of Summer jedna je od najuspješnijih glazbenih priča u proteklih nekoliko godina. Skupina 5SOS prodala je više od 6 milijuna albuma diljem svijeta, broje više od milijardu Spotify streamova, debi-izdanje ‘5 Seconds Of Summer’ našlo se na #1 iTunes ljestivca u 76 zemalja diljem svijeta, dok se drugi album ‘Sounds Good Feels Good’ našao na #1 u 12 zemalja.

Uz objavu novog singla i najavu iščekivanog albuma, australska skupina 5 Seconds Of Summer najavila je i turneju 5SOS3, u sklopu koje će održati 26 nastupa, od Švedske, preko Francuske i Italije, pa sve do Brazila.

Novi singl  ‘Want You Back’, hrvatskoj publici dostupan je putem digitalnih servisa.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno