17 C
Vinkovci
Utorak, 30. svibnja 2023.

20 godina Placeba i na zagrebačkom koncertu!

Više od autora

- vl promo-


m_placebo_20-godina_koncert-u-zagrebu

Grupa PLACEBO kreće u listopadu na svjetsku turneju kojom će proslaviti 20. obljetnicu izlaska njihovog platinastog debi albuma “Placebo”. Jedini nastup u našoj regiji bend će održati u zagrebačkom dvorani Dražen Petrović, popularnoj Ciboni, u četvrtak, 10. studenog 2016.

Prvi dio turneje ’20 godina Placeba’ počinje u Danskoj 13. listopada, a završava u londonskoj Wembley Areni 15. prosinca 2016. godine. Datumi za 2017. bit će otkriveni kasnije.

Bend je obećao set listu koja će uključivati njihov kompletan katalog. Brian Molko je pritom izjavio: ‘Recimo samo da će u setu biti puno pjesama za koje sam se zakunio da ih više neću svirati. Mislim da je vrijeme da s namjerom priznamo što puno Placebo fanova želi čuti. Bili su jako strpljivi s nama jer rijetko sviramo naš najkomercijalni materijal. Turneja povodom 20. godišnjice učinila se kao dobra prilika da upravo to napravimo. Ovo je turneja za fanove, a moći ćete čuti pjesme kao što su ‘Pure Morning’ ili ‘Nancy Boy’ koje nismo svirali 10 godina i možda ih nikad više nećemo svirati. Spremamo i pokoje iznenađenje.’

Placebo je sklopio partnerstvo s Ticketmasterom kako bi omogućio fanovima specijalnu 48-satnu premijernu prodaju ulaznica. Prodaja ulaznica je krenula 18. ožujka u 10:00.

VIDEO: SPecial Needs (Spot)

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno