6 C
Vinkovci
Utorak, 23. travnja 2024.

Belfast Food u suradnji s Ivonom Maričić realizirali spot za pjesmu Samo jedan glas

Više od autora

- vl promo-

‘Ona je bila tek mlada, naivna i znatiželjna djevojka, koja se našla u čudnoj šumi gdje je stvarnost zamijenila mjesto sa snovima, gdje je njezina radoznalost naišla na pozornost neobičnih likova – velikih, mračnih zečeva i čudnovatog klobučara. Tu je vrijeme teklo na sasvim poseban način, tu se skrivalo mnogo različitih spodoba i tajni. Svi zajedno su se vrlo rado izgubili u šumi, koja ih je darovala svekolikim bogatstvom svojih boja i prizora. Ogledala u šumi prikazivala su javu unutar sna, a san se pretvorio u javu …’

BELFAST FOOD, 2018. / Foto: Tajči Čekada

Pjesma ‘Samo jedan glas’, u izvedbi Belfast Fooda i Ivone Maričić, jedna je od 12 skladbi s njihovog posljednjeg studijskog albuma ‘Očekivanja’. Ivona je i ovom suradnjom pokazala širinu svojih glazbeno-izvođačkih sklonosti kao i zanimljive interpretacije različitih glazbenih smjerova.

Spot je sniman u bajkovitim predjelima Trebišća, idealnoj kulisi sinopsisu kojeg je pripremila Mihaela Sirotnjak Železnik iz Teatra OZ. Kolorima okupanu scenografiju i kostimografiju osmislila je Tajči Čekada čiji se bijeli čupavac Quip, najmlađi (i najmanji) glumac u ovom spotu, izvrsno uklopio u scenarij i odlično odigrao svoju ulogu.


Belfast Food već više od dvadeset godina svojom glazbom promiče Irsku i Kvarner, a upravo su albumom ‘Očekivanja’ 2016. godine obilježili 20 godina zajedničkog rada. ‘Samo jedan glas’ peta je pjesma s albuma za koju je snimljen spot, a kako to izgleda kada pomiješaju san i java, doznat ćete u dolje priloženom spotu.

Prepustite se, uplovite u neke druge svjetove i doživite čaroliju!

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno