9 C
Vinkovci
Nedjelja, 25. rujna 2022.

23-godišnjak autom nasrnuo na policajca koji ga je htio zaustaviti u redovnom nadzoru prometa

Više od autora

- vl promo-


Josipa Haluška
Josipa Haluška
josipa.haluska@novosti.hr

Jučer, 07. kolovoza policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo Prisila prema službenoj osobi, javljaju iz policije.

Policijski službenici Policijske uprave vukovarsko-srijemske su toga dana pojačano kontrolirali promet u Vinkovačkoj ulici u Vukovaru.

Oko 02,20 sati policijski službenik je na propisan način zaustavljao osobni automobil njemačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 23-godišnjak. Dolaskom u neposrednu blizinu policijskog službenika vozač je prvo usporio, a zatim, ignorirajući naredbu za zaustavljanje, automobilom ubrzano krenuo u smjeru policijskog službenika te se dao u bijeg. Policijski službenik je uspio izbjeći nalet automobilom te nije ozlijeđen.

23-godišnjak je ubrzo uhićen te priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje. Protiv njega je podnijeta kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog sumnje da je počinio kazneno djelo „Prisila prema službenoj osobi“ te je predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave vukovarsko-srijemske.

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno