19 C
Vinkovci
Petak, 26. travnja 2024.

Više od autora

- vl promo-
Marija Gerovac
Marija Gerovachttp://novosti.hr
marija.gerovac@novosti.hr

 

U tijeku je očevid prometne nesreće koja se oko 16, 25 sati dogodila na cesti Jankovci-Srijemske Laze, u kojoj je jedna osoba smrtno stradala.

Prema prvim saznanjima, do prometne nesreće je došlo kada je 58-godišnjak iz Ivankova, upravljajući osobnim automobilom “Citroen”, vinkovačkih registarskih oznaka, krećući se iz smjera Tovarnika u smjeru Vinkovaca, započeo radnju pretjecanja dva teretna vozila. U tom trenutku, iz suprotnog smjera, naišao je osobni automobil „Chevrolet“, vinkovačkih registarskih oznaka, kojim je upravljao 21-godišnjak iz Đeletovaca.

U sudaru su smrtno stradala dvojica muškaraca iz automobila “Citroen”,  iz Ivankova, dok je jedna osoba u vozilu ozljeđena (također iz Ivankova).



Također, ozlijeđeni su i vozač „Chevroleta“, 21-godišnjak iz Đeletovaca, kao i tri osobe u njegovu vozilu(svi iz Đeletovaca).

Iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske još ne mogu potvrditi težinu ozljeda, obzirom da se osobama ukazuje liječnička pomoć u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci. Sve ozlijeđene osobe su punoljetni hrvatski državljani.

 

Povezani članci

- vl promo-

Posljednje objavljeno